Nincs megállás a koronavírus elleni harcban

Együtt a koronavírus elleni harcban, együtt a magyar egészségügyért!


Az egészségügyi ellátórendszerek soha nem látott megpróbáltatásokkal szembesülnek világszerte, így Magyarországon is. Ez minden szakmai szereplőtől felelős hozzáállást követel. Az innovatív gyógyszergyártók is éjt nappallá téve dolgoznak koronavírus okozta járvány elleni harcban: nincs megállás az új gyógymódokra irányuló felgyorsított kutatásaink, sem a biztonságos gyógyszerellátás fenntartása érdekében végzett munkánk terén. Ezenfelül hazánkban is jelentős adományokkal segítjük az ellátást: összesen százmillió forintos nagyságrendben nyújtunk közvetlen anyagi és természetbeni támogatást a járványügyi ellátás frontvonalában szolgálatot teljesítő egészségügyi szakemberek, intézmények és szervezetek részére.

Együtt a koronavírus elleni harcban, együtt az új gyógymódért!

A kutatásvezérelt gyógyszeripar soha nem látott összefogás keretében veszi fel a harcot a koronavírus okozta járványhelyzettel. Az új vakcinák, új kezelések, diagnosztikumok, valamint meglévő gyógyszerek hatásának folyamatos vizsgálata minden korábbinál szorosabb együttműködésben zajlik: a folyamatok felgyorsítása érdekében megosztjuk egymással és a hatóságokkal klinikai vizsgálati tapasztalatainkat, nyílt platformokon tesszük elérhetővé kutatók és szervezetek számára legfrissebb, valós idejű adatainkat, eredményeinket, hatalmas adabázisainkat, egyedi fejlesztéseinket és technológiai megoldásainkat.

Együtt a koronavírus elleni harcban - mindenki hozzátesz!

Az innovatív gyógyszeripar szereplőiként minden korábbinál jelentősebb anyagi és szellemi erőforrásokkal járulunk hozzá a koronavírus okozta járványhelyzet hatékony kezeléséhez,. Változatos programokon keresztül ösztönözzük kollégáik önkéntes személyes vállalásait is. Támogatjuk egészségügyi végzettséggel rendelkező kollégáink önkéntes közreműködését a fertőzött betegek diagnózisában, és a kapcsolódó ellátásban, megduplázzuk a kollégák által felkínált adományok összegét, vagy éppen a dolgozók által felajánlott "virtuális munkaórák" értékét pénzadományra konvertálva juttatjuk célba az egyéni adományokat.