COVID-19

Az innovatív gyógyszergyártók egyesült erővel dolgoznak a koronavírus okozta világjárvány elleni küzdelemben

Tovább: Együtt a koronavírus ellen 

 

Tovább: Nincs megállás a koronavírus elleni harcban

 Az iparág szereplőiként maximálisan elkötelezettek vagyunk a kutatói és egészségügyi közösségekkel, szervezetekkel való közös és fáradhatatlan munka mellett: kiaknázzuk világelső tudományos eredményeinket, rendelkezésre bocsátjuk emberi és egyéb erőforrásainkat a járvány hatékony kezelése érdekében.

                                                                                                                                     

 CÉLJAINK A NÉPEGÉSZSÉGÜGYI VÁLSÁG IDEJÉN A KÖVETKEZŐK:
- A folyamatos és gördülékeny gyógyszerellátás biztosítása a betegek részére
- A COVID-19 elleni harcban felhasználható új vakcinák, diagnosztikumok és kezelések kutatása és fejlesztése
- Együttműködés és támogatás a frontvonalban küzdő egészségügyi szakemberek és szervezetek számára

EZT A KÖVETKEZŐ MÓDON TESSZÜK:
Hatalmas, globális adatbázisainkat és gyógyszerkincsünket gyors ütemben vizsgáljuk át a potenciális kezelések azonosítása érdekében, számos klinikai vizsgálat elindítása, új és létező terápiák tesztelése érdekében.

Összehangoljuk az iparág és a tudományos élet legkiválóbb tudósainak munkáját az Innovatív Gyógyszerek Kezdeményezésen (IMI) keresztül, az új diagnosztikumok és kezelések fejlesztésének felgyorsítása érdekében.

Közvetlen kapcsolatot alakítunk ki a gyártók és az Európai Gyógyszerügynökség és a nemzeti szabályozó hatóságok vezetői között, hogy folyamatos legyen az információ-áramlás a készletekről, a gyártási kapacitásról, a piaci feszültségekről, hogy az esetleges fennakadásokat és hiányokat előre felismerjük és proaktívan kezelhessük.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük az ellátási láncot, és törekszünk a gyógyszerellátás gördülékenységének biztosítására minden beteg érdekében.

Elindítottuk a koronavírus elleni potenciális vakcinák klinikai fejlesztését.

A klinikai vizsgálatok eredményeit valós időben megosztjuk a kormányokkal és más társaságokkal az új terápiák kifejlesztésére irányuló minden korábbinál gördülékenyebb együttműködés elősegítése érdekében.

Együttműködünk az európai intézményekkel, a tagállamokkal, népegészségügyi partnerekkel, a kutatói közösséggel, egészségügyi szakemberekkel és más partnerekkel a COVID-19 terjedése ellen folytatott harcban.

Amint egy sikeres gyógyszer vagy vakcina kifejlesztésre került, gyártási képességeinket azonnal és összehangoltan kiterjesztjük és a rendelkezésre álló kapacitásainkat megosztjuk a gyártás gyors növelése érdekében.

Koordinált munkát folytatunk a kormányzatokkal és diagnosztikai partnerekkel a COVID-19 tesztelési lehetőségek növelésére.

Európában és világszerte hatalmas közvetlen pénzügyi támogatást és egyéb természetbeni adományokat nyújtunk a frontvonalon küzdő szervezetek részére.

Együttműködünk a nemzeti kormányokkal és az egészségügyi rendszerekkel annak érdekében, hogy az új kezelések és vakcinák, amint jóváhagyásra kerülnek, mihamarabb elérhetők és megfizethetők legyenek.

Munkatársaink és a közösségeink védelme elsődleges, ezért ahol csak lehet teljes mértékben lehetővé tesszük a munkatársaink otthoni munkavégzésé.

PDF letöltése